Gegevensbeheer

 

* Indien u een bestelling plaatst bij Your Home Design, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Your Home Design.Your Home Design houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. 

 

*Your Home Design respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

*Your Home Design en Facebook hebben een samenwerking wat pixels betreft. Via pixels worden potentiële klanten gevonden op Facebook. Facebook registreert uw bezoek aan deze website.

 

* Bij plaatsen van een bestelling gaat u er mee akkoord dat uw emailadres in sommige gevallen in een mailinglijst wordt op genomen.

 

* Your Home Design maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen.

 

* Enkel uw naam, adres, telefoonnummer en bankgegevens blijven bewaard. Door deze gegevens te bewaren kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn met het afhandelen van klachten. Indien u wilt dat wij uw gegevens permanent verwijderen, kunt u dit bij ons aangeven & zullen wij deze verwijderen.