Chalet woning in Putten.


Een chalet een geheel nieuwe look geven is toch wel iets anders. Een chalet is veel kleiner. De woonkamer van de meeste huizen is alleen al grotere dan de totale ruimte van een chalet. Een uitdaging dus. Maar zeker wel een leuke uitdaging. Qua ontwerp was ik vrij om te doen wat ik wilde. De enige wensen/ eisen was dat het een landelijke stijl moest zijn & het niet hokkerig mocht worden.

Door een slaapkamer weg te halen was het mogelijk om de wand van de badkamer een klein beetje op te schuiven. Door deze een klein beetje op te schuiven, kreeg de badkamer voldoende ruimte om een bad toe te passen. Qua grote is er niks aan de grote slaapkamer verandert. Het enige verschil is dat ze zo vanuit de slaapkamer naar de badkamer kan. En er een apart toilet is voor bezoekers. Door de slaapkamer te verwijderen, is er aan de andere kant ruimte gemaakt voor een grote keuken. De eettafel is weggehaald en er is nu een kookeiland gekomen waar ook aan gegeten kan worden.

Moodboard

Oude situatie

Nieuwe situatie

3D beelden van de woning