Vakantiehuisjes De Boshoek.


We missen de jus...

Dat was het eerste wat ze mij vertelde tijdens het gesprek.

Als Recreatiepark heeft De Boshoek in Voorthuizen diverse soorten chalets, bungalows & hotelkamers. (En uiteraard ook nog een mooie camping om te kamperen voor alle liefhebbers)

De bungalows hebben een goede basis. De nieuwe meubels komen eraan & Your Home design voegt daar graag een huiselijk gevoel aan toe🏡

Door eenvoudige dingen zoals kussen, plantjes & schilderijtjes toe te voegen, creëer je een 'thuis' gevoel.

In de keuken zijn er eenvoudige accessoires toegevoegd. Dingen zoals een klok, een vaas met takken, plantjes, een (fruit)schaal, zijn geen grote dingen, maar maken de huisjes wel af. Ook is er voor gekozen om nieuwe stoelen uit te zoeken. De foto's zijn gemaakt in de 8-persoonshuisjes. De 4&6 persoonshuisjes, hadden deze rode stoelen al. Om het wel een geheel te laten & wat kleur toe te voegen is er besloten om dezelfde stoelen ook in deze huisjes te plaatsen.

De banken, zijn nog de oude banken. Evenals de stoelen. De nieuwe banken & stoelen zijn van leer & zwart van kleur. Eenvoudig te onderhouden en een kleur die gemakkelijk te combineren is. In de bank worden kussens toegevoegd. Kussens die egaal van kleur zijn (donker grijs) En kussen met afbeeldingen van herten/uilen. Dit om het gevoel van de Veluwe een beetje naar binnen te halen.

Op de salontafels staat een setje bestaande uit een boomschijf, meerdere boomstammen met daarin (nep) cactussen.

De slaapkamers hebben alleen een steigerhout bed, met een steigerhouten kast. Op bedden, kasten & gordijnen na is er niks in de slaapkamers te vinden. Daarom zijn er in vrijwel elke slaapkamer spiegels opgehangen. Toch wel prettig om even in te kijken voordat je de deur uit gaat;) En om de slaapkamers een beetje aan te kleden, hebben we canvas doeken opgehangen, met Veluwse taferelen.

Op de laatste foto, zie je een lamp. Deze wordt toegepast in de 4& 6 persoonshuisjes. Hier zijn nog geen foto's gemaakt, maar deze volgen nog! 4 van de 26 huisjes zijn klaar, dus een update volgt nog!

--Small details can make the difference--