• Teunditta van Asselt

Warme grijs tinten in Barneveld.Grijs is nog altijd een populaire kleur. Zo ook bij deze klant. Maar het lastige aan grijs is, dat het hard & kil kan zijn. Als je een warme grijze muur wil, ga dan altijd voor een grijs met een ‘bruin’ tint erin. Een aarde tint zorgt namelijk voor een warmere uitstraling.

Hoe dat komt?

Grijs, wit en zwart zijn achromatische kleuren en dat betekent letterlijk dat dit kleuren zijn ‘zonder een echte kleur’. Wit en zwart bevatten in hun zuiverste vorm geen kleur. En omdat je grijs krijgt door zwart en wit te mengen, bevat grijs ook geen kleur. Indien je grijs met 6% geel/oranje/rood mengt, ontstaat er een warme grijs.

Ga je grijs met groen/blauw/paars mengen? Dan krijg je weer een koele kleur grijs.

Kijk maar eens naar deze 2 rijen. De linkerkant zijn de koele tinten grijs. En de rechterkant zijn de warme tinten grijs.

De uiteindelijke kleur keuze van de klant.

De kleurstalen, bij hun nieuwe vloer. Dat wordt toch een mooi & warm geheel?!


© 2017 by Teunditta van Asselt. All rights reserved

KVK:68226454

IBAN: NL36 RABO 0316977268

BTW-Nummer: NL002317486B27