Decoratie in Putten


Soms hoeft er maar iets kleins aangepast te worden, om er voor te zorgen dat het huis meer sfeer heeft. Of soms passen daardoor de meubels of de decoratie beter. Er hoeft niet altijd een grote verbouwing plaats te vinden om een andere sfeer te creëren.

Zo ook in dit huis. Ze hadden een erg leuke boomstamtafel (zelfgemaakt!) in de woonkamer. Een mooie tafel die niet in hun interieur mocht ontbreken. Maar wat erop moest qua decoratie vonden ze lastig. Want ze hebben een heel rustig interieur, veel neutraal tinten en weinig decoratie.

Zo heb ik de kleine spullen van het tafeltje gehaald. En heb ik een grote vaas (gerecycled glas) gekocht. Hier heb ik poederroze takken in gedaan. Dit is namelijk een zeer rustige kleur, en paste perfect in hun interieur. Daarbij heb ik wat (grote) schelpen erbij gelegd en een fris geurtje erbij gezet. Dit alles geeft hen een zomers, fris gevoel. Voor de winter kunnen zij er bijv bessen takken in doen, en de schelpen weer weg halen.

Zo zag de tafel eruit.

En dit is het eindresultaat.