Kleuradvies in Apeldoorn.


Bij elk kleuradvies bespreek je de kleuren opties met de klant. Want iedereen heeft kleuren die hij/zij wel en absoluut niet mooi vindt. Maar wat als je alles wel mooi vindt? Dan wordt het toch een stuk lastiger. Dit stel wilde graag een 2kleuren kiezen om zo het huis aan te kleden. Deze 2 kleuren zouden de basis moeten worden voor de beneden verdieping. Maar ook wilden ze deze kleuren boven een beetje laten terug komen. Bang voor kleuren zijn ze niet, dus maken wij 3 totaal verschillende kleuren combinaties...

Op de volgende afbeelding zie je de kleuren; Rosé Dust & Sahara Dust

Op de volgende afbeelding zie je de volgende kleuren; Courtly Rosé & Sandstorm

Op de volgende afbeelding zie je de kleuren ; Atria & Old flax

De meningen waren verdeeld. Hij was helemaal weg van de blauw tint, terwijl haar voorkeur naar paars uitging.

En weetje wat het leukste is? Ze hebben uiteindelijk gekozen voor de rood/roze tint. Want die paste het mooist bij hun keuken.