Meubeladvies in Veenendaal


Over het algemeen weten wij de woonkamer altijd goed te vullen met meubels. Soms vullen we de woning zelfs iets te veel. Maar het kan ook voorkomen dat er een plekje leeg aanvoelt. En lege plekjes hoeven niet altijd te worden opgevuld met een meubelstuk.

Maar wat als je een hele grote hoek over houd? En je nog wel een zitplaats kan gebruiken? Dan kom je algauw uit op een meubelstuk. Zo is dat ook bij deze klant. Zij hebben in de woonkamer, tegenover hun bank een hele ruime hoek. Momenteel staan er 2 grote fauteuils. De hoek is gevuld, maar absoluut niet gezellig.

En daarom heb ik voor deze klant een bijzondere fauteuil uitgezocht. Een model wat niet in elke woonkamer staat. En met een fluweel zachte stof. Hierdoor wordt de fauteuil een echte eyecatcher. Naast de fauteuil komt een vierkant bijzettafeltje van zwart metaal. Op deze manier ontstaat er een gezellige hoek.