Kelderadvies in Wezep


Een advies voor de kelder was iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. En hoe leuk is het dan als je er een keer mee aan de slag mag?!

Een kelder advies komt niet vaak voor om meerdere redenen. Als eerst, lang niet iedereen heeft een kelder. En als je een kelder hebt, is dit niet een ruimte die er op z'n mooist uit hoeft te zien.

En waarom is dat zo? Een kelder is vaak een voorraad hok. Je zet er je eigen 'rommeltjes' in en verder heeft niemand daar wat te zoeken. Om die redenen heeft een kelder vaak geen prioriteit.

Maar deze klanten dachten daar anders over. Zij wilde een frisse ruimte. Want zij bergen hier niet enkel hun kerstspullen, verf potten enzovoort op. Maar dit is ook hun voorraad kast.

En daarom is het van belang dat er meer dan voldoende opbergruimte is. Voor het eten en drinken zijn er planken gemaakt. Zo hoeven er geen kastjes opgetrokken te worden om te zien wat er in staat. Nee, het is meteen overzichtelijk. Over de 2 zijdes is er een ombouw gemaakt. Hier kunnen de overige spullen in worden opgeborgen. Doormiddel van de deurtjes ziet het er opgeruimd uit.

Voor grote & hoge spullen is er onder de trap nog voldoende ruimte om dat neer te zetten.

De wanden worden gestuuct en krijgen de kleur: 9010. Dat geldt ook voor de ombouw.

De planken en de trap zijn van eiken & worden behandeld met een olie (Lichtbruin)

De vloer bestaat uit kleine antraciet kleurige stenen.