Leveranciers bezoeken.


De afgelopen periode ben ik bij verschillende leveranciers op bezoek geweest. Tijdens zo'n bezoek krijg je de kans om de gehele collectie te bekijken. Persoonlijk vind ik het altijd erg prettig om alle producten en meubels te kunnen bekijken. Want vanuit een boekje kun je niet beoordelen of een bank lekker zit & of de stof ook mooi is. Maar naast dit alles is het ook echt een inspiratie dag! De manier waarop zij de meubels & accessoires presenteren is altijd erg interessant. Vaak volgens de nieuwe trends, maar het wordt ook regelmatig op een 'eigentijdse' manier gepresenteerd.

Als eerst ben ik bij Lifestyle geweest. Zij hebben een grote showroom waar al hun meubels getoond staan. Uiteraard hebben zij de showroom mooi aangekleed met accessoires die zij ook verkopen. Deels hadden zij nog de winter collectie en deels al de voorjaarscollectie. Over het algemeen hebben zij ook wel veel producten die door het gehele jaar heen te gebruiken zijn.

En ik ben ook bij; van Dijk Naturals geweest. Dit is een hele grote leverancier wat betreft accessoires. Meubels hebben zij daar in tegen niet zoveel. Bij binnenkomst stonden de kerstbomen al opgetuigd, want hun showroom is al gericht op najaar/winter 2019!! Voor mij nog iets te vroeg om ideeën op te doen voor het najaar. Maar er zitten altijd dingen tussen die ook goed in het voorjaar te gebruiken zijn. Zoals deze houten producten & groene planten.

Later dit jaar hoop ik nog meer leveranciers te bezoeken.