• Teunditta van Asselt

Entree in Ermelo


De entree... een ruimte waar we gemiddeld niet heel lang verblijven. Maar het is wel de plek die wij als eerste zien als wij thuis komen. Daarom mag je de hal niet vergeten met het inrichten! De hal moet ervoor zorgen dat jij je meteen thuis voelt.

En hoe je dit aanpakt kan op heel veel verschillende manieren. Geef de hal een kleur of een behangetje. Of zorg ervoor dat de wanden in de hal basic zijn zodat je iets bijzonders kan doen met bijvoorbeeld de kapstok. En-en gaat vaak niet op in de hal. Dit komt omdat de hal vaak geen grote ruimte is. Dus je zult echt keuzes moeten maken om er voor te zorgen dat de hal niet te druk & vol wordt.

Bij onderstaande afbeelding is ervoor gekozen om de vloer vanuit de woonkamer door te laten lopen in de hal. En op de wanden zal kalkverf komen in een lichtgrijze tint. Kalkverf geeft een streperig effect. Door een mooie kapstok te plaatsen zal de hal heel rustig en warm aanvoelen.


© 2017 by Teunditta van Asselt. All rights reserved

KVK:68226454

IBAN: NL36 RABO 0316977268

BTW-Nummer: NL002317486B27