• Teunditta van Asselt

Ontwerpen in Amersfoort


Een interieuradvies begint bij het maken van heel veel schetsen. En daarbij zijn de bouwtekeningen altijd erg prettig. Hier staan de juiste afmetingen op. En dat is altijd een goede start. Niks is namelijk zo vervelend als een tekening waar niks van klopt.

Als eerst zet ik vaak grof de muren op die blijven staan. Zo begin ik echt met een lege ruimte. Dit werkt vooral heel goed als er wanden verplaatst moeten worden. Vanuit daar begin ik met grove schetsen. In deze schetsen komen wanden, maar ook meubels te staan. Zo krijg ik voor mijzelf altijd een overzicht wat werkt wel & wat niet. Van deze grove schetsen kies 2 a 3 uit om verder uit te werken. En zo ontstaan de indelingsontwerpen. Als de basis qua indeling klopt ga ik aan de slag met kleuren, materialen en meubels.© 2017 by Teunditta van Asselt. All rights reserved

KVK:68226454

IBAN: NL36 RABO 0316977268

BTW-Nummer: NL002317486B27