• Teunditta van Asselt

Toffe kist


Naast het geven van adviezen & het verkopen van (interieur)producten vind ik heerlijk om creatief bezig te zijn. Dit kunnen jullie deels terug vinden in de webshop. Want een deel van de producten maak ik zelf. Extra leuk als deze producten ook worden verkocht.

Maar dit keer ben ik voor mijzelf aan de slag gegaan. Een aantal maanden geleden kwam mijn vader aan met deze oude kist...

Teun, ik denk dat je hier wel iets mee kan. Toch moest ik even nadenken over de kleur. Ga ik voor een kek kleurtje? Of kies is voor een kleur die altijd wel in het interieur past? Uiteindelijk ben ik gegaan voor de kleur Black Smoke van Pure & Original. Ik ben onwijs blij met de kleurkeuze en de roestige schanieren die nog zichtbaar zijn!


© 2017 by Teunditta van Asselt. All rights reserved

KVK:68226454

IBAN: NL36 RABO 0316977268

BTW-Nummer: NL002317486B27