Een mannen huishouden

Over het algemeen zijn mannen niet zo geïnteresseerd in het interieur. Ze zeggen het als ze het niet mooi vinden, maar zelf ideeen aandragen? Zelden... Zo af en toe heb je natuurlijk ook mannen die heel goed weten wat er wel en niet in huis mag komen.

Al bijna 20 jaar is er niks meer gedaan in de woning. Niet alleen tijd voor een likje verf... Alles komt aan bod. Maar wat is nou een mooi mannen huis, zonder dat het te mannelijk wordt?


We starten met een eenvoudig te onderhouden vloer; Vinyl. Deze hebben de laatste jaren echt een boost gehad waardoor ze er steeds echter uit zien. Vervolgens kijken we naar een mooie rustige kleur voor op de wand. Het is een hele kleine ruimte, dus de kleur mag het niet nog kleiner maken. ( En wit is zo wit....) We kiezen voor Berk. Berk is een lichte kleur die een lichte groen/gele ondertoon heeft. Vervolgens gaan we opzoek naar verduisterende gordijnen. Hierbij ben ik opzoek gegaan naar rustige en aansluitende kleur, maar wel een stoere stof. En uiteindelijk zijn het de meubels die het vooral wat mannelijk maken. Een stoere zwarte leren bank en robuuste eiken meubels. Een kleine ruimte mag juist een paar grote elementen hebben. Dit maakt het ruimtelijker dan veel kleine spullen.
Advies: Kleur & materiaal , meubels

Plaats: Putten