Verfrissend

Na 15jaar hetzelfde interieur gehad te hebben werd het tijd voor iets anders. Andere kleuren en andere meubels.


Oude situatie:

Een witte keuken, een geel/oranje laminaat vloer, witte wanden, op 1 wand een paars met zwart behang, Ral 9001 op de kozijnen, donker bruine houten meubels & 2 grote zwarte banken.


Nieuwe situatie:

De keuken krijgt een blauw tintje. Namelijk blue stone van Pure en Original. Dit zorgt voor een warme uitstraling en een tikkeltje landelijk. Er komt een houten vloer die een licht grijze / witte vleug heeft. Dit maakt de vloer een stuk frisser & levendiger.

Op de wanden komt overal de kleur coffee Cream van Pure en Original. In de woonkamer boven de bank zullen zij een cirkel maken in de kleur blue stone. Zo zijn de keuken en woonkamer mooi met elkaar verbonden. Het houtwerk krijgt ook een frissere kleur. Namelijk Ral 9010. Door deze aanpassingen heeft de basis al een totaal andere look gekregen. Qua meubels is er gekozen voor eiken meubels met stalen frames. Deze kleuren mooi mee met de vloer. En daarbij is er met de kastruimte gekozen voor meer open kasten. Hier kunnen leuke accessoires in gedecoreerd worden. Maar dat niet alleen, het geeft ook een veel ruimtelijker effect dan dichte kasten. Bij de bank is er gekozen voor een stoffen, antraciet kleurige bank in een hoekopstelling. Deze matchen namelijk met een deel van de eetstoelen. Die zijn in dezelfde kleur. Het overige deel van de eetstoelen heeft een licht grijze kleur & een velours stof.
Keuken: Blue stone (P&O)

Wanden: Coffee cream (P&O) Kozijnen: RAL 9010

Bank: Rango, bloq antraciet

Eetstoelen: Brasile, bloq antraciet, adore dolphin

Meubels: Verato


Advies: Kleur & materiaal, indeling, meubels

Plaats: Barneveld