Natuurlijke tinten

Misschien herken je het wel... Je gaat verhuizen & je denkt; nu gaan we alles heel anders doen. Nieuw huis, nieuw interieur. Maar toch neig je weer naar je oude vertrouwde kleuren en materialen... Is dat erg? Helemaal niet! Niks is zo vervelend als dat je kleuren in je huis hebt die eigenlijk zo leuk niet vind. Een huis moet jouw thuis worden. Jij moet je er geborgen en veilig voelen.

Bij dit echtpaar zijn alle kinders de deur uit. Tijd om iets kleiner te gaan wonen. Het wordt een nieuwbouw woning, dus alles moet uitgezocht worden. En totaal iets anders!

Iedereen heeft een mening; ga voor groen! ga voor grijs! Doe eens gek en kies voor blauw. Of verf een deel van je wand in oker geel. Maar geen van deze kleuren spreken haar aan.... Dan komen we toch uit bij een 'taupe' kleur. Een iets andere tint dan dat ze nu heeft. En in plaats van witte wanden, wordt het coffee Cream. Dit zorgt voor een warme uitstraling. Voor alle ramen worden plissé geplaatst. Maar voor de sfeer & voor de akoestiek plaatsen wij gordijnen die een ton-sur-ton uitstraling hebben met de wand.


Zelf heeft ze van die mooie robuuste / sobere kruiken en vazen. Die matchen perfect met de gekozen kleuren & materialen.
Advies: Kleur & Materiaal

Plaats: Nijkerk