Pronto Woonparty.

November 22, 2017

 

21 november was de woonparty van de Pronto. Een jaarlijks terugkerend evenement.

 

Pronto Barneveld is een vrij nieuwe winkel. Begin 2017 zijn zij geopend. Een winkel vol mooie producten. Meubels & accessoires en in diverse stijlen. Zo zit er voor een ieder wel wat bij. En qua prijs? Daarin is Pronto zeker aan te raden. Zij geven de laagste prijs garantie. Maar dat betekend wel, dat deze winkel vrijwel nooit korting geeft.

 

Met uitzondering van de woonparty. Enkel op deze avond krijgt u 20% korting op ALLE accessoires!! En onder het genot van een hapje & een drankje kunt u genieten van deze inspirerende woonwinkel. Het leuke is dat zij ook meerdere win-acties deze avond hadden.

*  Raad het aantal ballonnen. (Deze hingen door de gehele winkel verspreid)

* De leukste/gekste/gezelligste foto. (Hier kon je gebruik maken van diverse borden & maskers om je foto leuk/gek/gezellig te maken)

* De stijlwedstrijd. (Hierbij moest je een al uitgekozen wandje met wandmeubel af stijlen)

 

Al met al, een onwijs gezellige & leuke avond! Ik ben blij dat ik deze avond een handje heb kunnen helpen bij de stijlwedstrijd & mensen heb voorzien van interieuradvies.

 

Dit jaar gemist? Geen zorgen! Volgend jaar rond dezelfde periode is er weer een woonparty. Vergeet je dan niet aan te melden, dan ontvang je namelijk een leuke en goedgevulde goodiebag!

 

 

 

Please reload

© 2017 by Teunditta van Asselt. All rights reserved                      KVK:68226454                   IBAN: NL36 RABO 0316977268                    BTW-Nummer: NL217677538B01