Een bijzondere slaapkamer.

June 30, 2018

Wat te doen met die rare hoek in de slaapkamer?? 

 

Nu bleek als snel dat de wat vreemde hoek perfect was voor een kleding kast. Wel een open kleding kast, omdat je met een gesloten kledingkast rekening moet houden met de deuren die gemakkelijk open en dicht moeten kunnen. Maar met deze kast hebben zij een zeer grote kledingkast. Maar zo behouden ze ook de gehele wand tegenover hun bed. En deze wand is perfect voor de grote tv die zij graag wilde. Door ook om de tv een kast te bouwen, blijft het zicht rustig en levert het ook extra opbergruimte op. 

 

De wand achter hun bed mocht een echte erecatcher worden. En dat is het ook zeker geworden met het behang van KEK. 

 

Vloer lag er al & moest behouden blijven. Donkere kleuren waren een must. Maar om wat contrast toe te voegen, zijn de kastenwanden lichtgrijs. Verder zullen zij het naar eigen smaak en wens verder aankleden!

 

 

 

Please reload

© 2017 by Teunditta van Asselt. All rights reserved                      KVK:68226454                   IBAN: NL36 RABO 0316977268                    BTW-Nummer: NL217677538B01